Arkiv måned: september 2011

ny blogg

Publisert: 27.sep.2011 @ 17:54 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0

anti-permanent i morgen gira much


// weheartit

Publisert: 23.sep.2011 @ 22:47 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6

please take me back

Har ikke ord for hvor mye jeg elsker Algarve. Hele stedet er som skapt for foto og glede. Det er så vakkert der, med de store klippene og de endeløse strandpromonadene. Bølgene som er så store at de av og til kan være farlige å bade i. Et fantastisk sted. Hver høst lukter jeg Algarve i luften og lengter bort dit. Håper vi kan ta turen til det jeg kaller mitt andre hjem snart, jeg elsker dette stedet. Har dere vært i Algarve?


Publisert: 23.sep.2011 @ 07:10 Kategori: Reise Kommentarer: 1

sorg

R.I.P Troy Davis. Synes det er grusomt at vi i 2011 fortsatt henretter folk, spesielt når hele verden engasjerte seg for å stoppe denne henrettelsen. ♥
Publisert: 22.sep.2011 @ 06:45 Kategori: Thoughts Kommentarer: 4

nail polish obsession

Hei! De av dere som kjenner meg godt, vet at jeg er obsessed med neglelakk og nesten aldri går uten.. Jeg vet hvilke merker som er bra og hvem som er mindre bra, noen ganger blander jeg til og med forskjellige farger for å få det perfekte resultatet! Camilla, en venninne av meg, tipset meg om merket Deborah Lippmann. Hun sier neglelakkene er av veldig bra kvalitet og i nettbutikken deres har jeg sett utrolig mange fine farger på lakkene. Disse skal definitivt kjøpes så snart jeg får penger! Nettbutikken finner dere her.

Publisert: 18.sep.2011 @ 20:06 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 3

atm

Publisert: 16.sep.2011 @ 18:53 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2

thursday inspiration

Hei dere! Det er sikkert mange som assosierer høsten med vind og regn, men jeg begynner alltid å fantasere om sol, sand og fin musikk når høstferien nærmer seg. Det er kanskje fordi jeg har vært i Algarve hele fire høstferier i løpet av årene som har vært. Jeg kaller det mitt andre hjem, fordi området er ikke så stort og jeg har derfor lært meg omtrent alle resturanter og butikker i hovedgaten utenat. Desverre skal vi ikke dit i år, men jeg blir fortsatt inspirert av sol og sommer rundt høsttider. Hva inspirer dere denne uken?

Noen av dere har sagt at dere liker inspo-bildene mine veldig godt. Jeg takker for det, det synes jeg er veldig hyggelig. Hvis dere vil følge meg på weheartit kan dere gjøre det, men har dere ikke weheartit-konto kan dere alikevel se bildene jeg har "heartet". Dere kan følge meg her.


// weheartit

Publisert: 15.sep.2011 @ 17:44 Kategori: Inspiration Kommentarer: 4

the moon


Publisert: 14.sep.2011 @ 17:29 Kategori: Photography Kommentarer: 6

så fornøyd

Hei dere! Dagene bare flyr avgårde og jeg stortrives på vgs. Jeg har kommet rett inn i en kjempefin jentegjeng med utrolig herlige jenter. I dag var jeg og Henriette på besøk hos Barnevernet for å intervjue en barnevernspedagog til et prosjekt vi har. Hun var veldig imøtekommende og hyggelig, lo hele tiden og fortalte masse spennende om jobben. Jeg blir så gira av at jeg går Helse og Sosial, da er jeg på en måte et skritt nærmere yrkeslivet enn alle andre.

Hos Barnevernet fikk vi også høre at om vi ville kunne vi bli støttekontakter for et barn som bor på instutisjon, et slags barnehjem. Da er man med barnet en gang i uken, finner på noe hyggelig og får litt lønn for jobben. Regner med at det er veldig givende, du er jo med på å gjøre hverdagen litt bedre for et barn som kanskje ikke har så mange andre. I tillegg tar det seg bra ut på CV'en. Hvordan går det på skolen for dere?

Publisert: 13.sep.2011 @ 20:58 Kategori: Helse & Sosial Kommentarer: 5

det er ikke bra vet du

Når du står på badet og pusser tennene før skolen og du tror klokken er elleve fordi både mørket og hvor trøtt du er tilsvarer hvordan du følte deg klokken elleve var i går kveld.

Publisert: 12.sep.2011 @ 06:54 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0

ten years

Mine tanker går til alle som mistet sine kjære 9/11 for ti år siden.

Terror er et ord som ikke burde eksistert, men desverre gjør det det, det fikk alle nordmenn erfart i sommer. Det eneste vi kan gjøre er å legge vekk hatet og gjengjelde med kjærlighet, mangfold, frihet og demokrati. Det har Norge vært flinke til, derfor vil jeg i dag minnes 9/11 med en rød rose.

Jeg har alltid tenkt at New York er en by som symboliserer mangfold og frihet. Jeg har tenkt at New York er en vakker by fordi den er åpen for alle, uansett hudfarge, religion og seksuell legning. Jeg har tenkt at New York er byen der drømmer oppfylles. Jeg vil holde en rød rose i hånden i dag fordi jeg synes det er viktig at New York fortsatt vil være byen som symboliserer frihet og demokrati, til tross for terrorangrepet. Hva tenker dere på i dag?


// miniatyrbildene er hentet fra weheartit

Publisert: 11.sep.2011 @ 08:35 Kategori: Thoughts Kommentarer: 5

forever young


Cardigan Bik Bok Topp Vero Moda Shorts H&M Veske H&M Armbånd Bik Bok Solbriller Ray Ban

Publisert: 10.sep.2011 @ 15:36 Kategori: Outfits Kommentarer: 7

every ring has its own story

Publisert: 08.sep.2011 @ 09:26 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 7

wednesday inspiration

Hei solstråler! Denne uken tenker jeg på hvor viktig det er å nyte hverdagene og ikke bare leve i helgen. Denne uken inspirerer Starbucks, store ringer og stilige klær meg. Denne uken savner jeg sommeren og lette klær, men jeg er alikevel forelsket i de store ullgenserene høst-trenden har brakt med seg. Denne uken drømmer jeg fortsatt om langt, rett, blondt hår  - men i dag har jeg bestilt Straight & Shine-time. Timen er om tre uker, det er et stort skritt i riktig retning. Hva inspirerer dere denne uken?


//weheartit

Publisert: 07.sep.2011 @ 15:13 Kategori: Inspiration Kommentarer: 9

syk


Publisert: 06.sep.2011 @ 15:51 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8

taylor momsen

Sort sminke, rød leppestift, masse armbånd og slitte klær. Kors, luer og lange blonde lokker. Hva synes dere?


//weheartit

Publisert: 05.sep.2011 @ 21:17 Kategori: Inspiration Kommentarer: 7

drar for å besøke mine kjære besteforeldre

Publisert: 04.sep.2011 @ 10:18 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7

fall'11 inspiration

Hei dere! Høsten kan vel egentlig være ganske koselig, er dere ikke enig? Jeg synes det er så deilig å krype inn i myke strikkegensere, store skjerf og slappe av på skolebussen med en kopp kaffe mocca i hånden. Så er det også nydelig når fargen på bladene blir røde, gule og oransje. 

Jeg har knipset noen bilder og lagt til noen sanger som jeg synes  passer til denne årstiden. Håper dere tar dere tid til å kose dere med sangene, de er nemlig veldig fine. Hva synes dere?

Publisert: 02.sep.2011 @ 14:28 Kategori: Inspiration Kommentarer: 12

curls

Publisert: 01.sep.2011 @ 20:13 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 3

i avisen

Hei hei! Jeg fikk en hyggelig overraskelse da jeg krabbet ut av sengen i dag og slo opp avisen, jeg hadde nemlig dagens innlegg i Si;D. Dersom du ikke har Aftenposten kan du lese innlegget her. Jeg er så glad for alle som støtter meg, men samtidig så er det mange som sier at jeg aldri kommer til å få dette gjennom.. Jeg vet ihvertfall at dersom jeg ikke hadde prøvd ville det ihvertfall aldri gått.

Det er sikkert mange av dere som er lei av den kjedelige bloggingen min for tiden.. jeg lover at jeg skal prøve å få til noe litt mer spennende i helgen ihvertfall! Jeg skal prøve å få tatt litt bilder og slikt i dag, så vi snakkes!

Publisert: 01.sep.2011 @ 16:15 Kategori: Thoughts Kommentarer: 4
hits