Arkiv måned: mai 2011

a ring is a halo on your finger

Hei! Jeg fikk en kommentar fra en av dere i går om jeg kan vise den nye ringen min, selvfølgelig kan jeg det. Jeg synes det er så hyggelig når dere kommenterer og viser litt interesse for bloggen.


Gina Tricot - 129 kr. Størrelse M

Ringen er jo selvfølgelig ikke "ekte", altså ikke i ekte gull. Det er veldig vanlig at ringer fra klesbutikker ikke er ekte og da blir du ofte blå rundt fingeren etter å ha hatt dem på en dag. MEN, om du tar blank neglelakk der ringen sitter på fingeren din før du bruker den, vil den i de fleste tilfeller ikke farge av på deg senere. Dagens kjerringråd.


Nå legger jeg meg for å sove litt.. Jeg hadde fotballvurdering i øspøs-regnvær i dag og da jeg kom hjem kjente jeg feberen og hodepinen komme. Det gjelder å være frisk til trekkfag av muntlig eksamen i morgen. Kos dere i kveld!

Publisert: 31.mai.2011 @ 13:19 Kategori: Fashion Kommentarer: 8

oslo love

Hei cupcakes! Da jeg feiret bursdagen min på fredag fikk jeg en valgfri ring og bytur i gave av Louisa. Siden vi begge hadde fri og solen skinte, tok vi turen inn til Oslo i dag. Vi (jeg) måtte selvfølgelig turen innom Grønland, men vi tråkket etterhvert videre til shoppingmulighetene i Karl Johan. Jeg valgte til slutt ut en dødningshode-ring og fikk oreokake og pizzawrap til lunsj. Hvordan har dagen deres vært?


Topp og veske H&M Bukse Cubus Smykker Bik Bok Sko SkoringenPublisert: 30.mai.2011 @ 18:00 Kategori: Everyday life Kommentarer: 17

a good laugh is sunshine in the house

Hei dere! Jeg har fri i dag, men som dere ser er jeg tidlig oppe. Solen skinner, fuglene kvitrer og jeg venter på at Louisa skal våkne. Vi skal til Oslo i dag og kose oss i finværet. Kjenner at jeg gleder meg skikkelig, det er en stund siden været har vært så fint nå. Hva skal dere gjøre i dag?


Bildene er funnet på weheartit.

Publisert: 30.mai.2011 @ 08:13 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2

my eyes are an ocean in which my dreams are reflected

Hei dere vakre! I dag vil jeg vise dere hvordan jeg sminker meg. Jeg er ingen kløpper på sminke, men litt har jeg lært gjennom årene. I likhet med mange andre nordmenn har jeg blå øyne, en fin øyenfarge som lett kan fremheves med riktig valg av øyenskygge. Under ser dere hvordan man raskt og enkelt kan sminke øynene for hverdag.- Velg to farger. Til hverdag er det greit å ikke ha for dramatisk sminke. Til blå øyne er det fint å velge to jordlige farger å bruke. Brune, beige, oransje og gullfarger er farger som skaper en fin kontrast til blå øyne og dermed fremhver øyenfargen. Her har jeg valgt å bruke en gyllen farge og en mørk brun.
- Påfør fargene. Først legger du den gylne fargen som et lag over øyelokket. Dette er "grunnfargen" for øyenskyggen. Når dette er gjort påfører du den brune fargen i det ytre hjørnet på øyelokket. Også kalt v'en.
- Siste finpuss. Legg litt eyeliner i den ytre v'en av øyelokket. Du kan også påføre eyeliner langs enden av øyelokket, men det har ikke jeg gjort på bildet. Til slutt tar du på maskara og sminken er ferdig!
Hva synes dere om tipsene?


Publisert: 29.mai.2011 @ 15:47 Kategori: Fashion Kommentarer: 9

perfeksjonist

Hei solstråler! Nå er det snart en uke siden jeg blogget sist. Perfeksjonist, sier overskriften. Og det er jeg, ihvertfall når det kommer til blogging. Jeg blir skikkelig irritert på meg selv hvis et innlegg ikke er hundre prosent perfekt. Derfor har jeg bestemt meg for at det blir kvalitet fremfor kvantitet fremover. Jeg skal prøve å blogge hver dag, men jeg vil heller fokusere på å skrive varierte og fine innlegg. Hva ønsker dere at jeg skal blogge om?


Canon 1000D +
18-55 mm

Publisert: 28.mai.2011 @ 21:32 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6

...

Hei! Jeg tar en liten bloggpause.. Har ikke helt blogglyst for tiden. Lover å komme sterkere tilbake!

Publisert: 24.mai.2011 @ 22:39 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0

we all shine on, like the moon, and the stars, and the sun


Bluse Vero Moda Bukse Cubus

Publisert: 23.mai.2011 @ 08:38 Kategori: Outfits Kommentarer: 0

videoblogg - svar på spørsmålsrunde

Hei dere! Nå har jeg slåss med youtube i flere timer, men det ser ut som om jeg endelig har klart å skrive nok bullshit om at sangene som er spilt i videoen ikke er eid av meg. Jeg og Camilla har i dag prøvd vårt beste å lage en fin videoblogg, men vi fremstilles som noen kleine fjortisser. Nå redigerer jeg bilder fra dagen i dag, har lært meg noen nye måter å redigere på, så gled dere! Hva synes dere om svarene?

Publisert: 21.mai.2011 @ 22:01 Kategori: Videoblogg Kommentarer: 5

for det er tid for fredagskos

Hei alle flinke skolelever! Nå er det utrolig deilig med helg, synes dere ikke? Det var noen av dere som lurte på hvordan det gikk i dag. Overraskende nok gikk matteeksamen faktisk kjempebra. Jeg håper virkelig på en 5'er. Andrea Badendyck syntes tydeligvis at den var vanskelig, men det syntes ikke jeg. Ehe. Gled dere til videoblogg i morgen, det kommer til å bli utrolig l-o-l.

Publisert: 20.mai.2011 @ 19:45 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5

fransk flette

Minner om at spørsmålsrunden fortsatt pågår. Har dere noen spørsmål kan dere kommentere innlegget under dette.

Publisert: 19.mai.2011 @ 16:06 Kategori: Fashion Kommentarer: 4

spørsmålsrunde

Hei alle vakre! Jeg var hjemme fra skolen i dag med vondt i hodet, i tillegg var jeg veldig kvalm. På fredag er det matteksamen som står for tur, da hadde det vært en fordel å være syk. Nok småpråt. Siden jeg har byttet bloggadresse og har fått en "ny start" tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde som skal besvares på videoblogg. Jeg vurderer å droppe kjipe spørsmål som: "Hva er yndlingsfargen din?" og "Har du noen gang smakt alkohol? ;Ppppp".
Vær litt kreative nå da!
Camilla skal være med, så om dere har noen spm til henne er det selvfølgelig greit det også.

Publisert: 18.mai.2011 @ 20:05 Kategori: Everyday life Kommentarer: 17

ja, vi elsker dette landet

Hei alle sammen! For en flott dag dette har vært, jeg kjenner jeg er på grensen til å bli nasjonalistisk. Dagen min har vært i Oslo sammen med noen venner, men også hjemme. Solen har tittet frem en hel del til og med, ikke verst. I Oslo i dag var det omtrent 4-5 "grupper" med indere, kinesere o.s.v som ville ta bilde med oss. "Photo, photo, please". Her får dere endel bilder fra Oslo og Blomstertoget.


Fint hår da. Her har dere fotograf-inder-sluingene til høyre i bakgrunnen.
Publisert: 17.mai.2011 @ 22:27 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1

en slik vakker figur

Han kjente lukten av henne før hun dukket opp. Søt, men ikke for søt. Akkurat passe. Hun luktet som engler burde lukte. Det blonde håret hennes skinte som gull. Det var ikke helt rett, men dannet fine bølger nedover skuldrene hennes. Hun hadde på seg en rosa singlet. Håret hennes omfavnet de bare skuldrene, som bølgene i havet omfavner sanden. Han husker at han var skjelven første gang han så henne. Det var noen måneder siden, men han var ikke noe unntak. Hvem som helst ville reagert sånn, på den plutselige tilstedeværelsen av en slik vakker figur. Hun strålte og han lurte på hvordan hånden hennes ville kjennes i hans. Han var fortsatt en liten gutt og undringen hadde en stor plass i han. Hånden hans søkte etter hånden til jenta og fingerene hans grep etterhvert rundt hennes. Merkelig nok kjentes den nesten som luft. Det var jo ikke rart, kun en som henne kunne ha hud myk som silke. Hud som var så myk at den ikke kjentes, ikke engang da han trykket den hardere. Men han så den, flettet inn i sin egen. Sin egen lille hånd.

Hun smilte til ham. Han oppdaget to runde smilehull på hver side av munnen hennes. Smilet fikk øynene hennes til å se enda større ut, enda vakrere. Som perler på bunnen av havets dyp. Han smilte han også. For hvem kunne la vær å smile når man hadde en slik vakker figur stående foran seg. Solen strålte gjennom vinduet. Solen som vanligvis blendet han og fikk han til å skygge unna, føltes nå godt mot hans bleke hud. Han holdt rundt hånden hennes, enda hardere, men ikke for hardt. Aldri for hardt. Han ville jo ikke skade henne.Mor ropte på ham nedenifra. Det duftet av kake fra ovnen. Han kunne kjenne det opp på rommet sitt.. Han dro jenta med seg ned trappen. Det var nesten så han boblet innvendig. Ikke en gang det mørke rommet bortest i gangen kunne stoppe han nå. Det de aldri snakket om. Det han alltid tenkte på, men det de aldri nevnte. Rommet der alt var mørkt. Der lyset aldri ble skrudd på, der gardinene alltid var trukket for. Hvis han passerte døren inn dit reiste hårene seg på armen hans og han begynte automatisk å gå fortere. Siden den dagen hadde mor oppført seg rart. Han hørte henne ofte sukke bak ryggen hans, men nå var alt annerledes. Nå skulle han vise henne jenta si. For hun var hans. Bare hans. Det visste hun og det visste han. Han var så stolt.

Han ropte på moren sin og hun snudde seg. Hun hadde rynker i panna og så på han med et slitent blikk. Ansiktet hennes var blekt, akkurat som hans. Håndleddene hennes var tynne og avslørte noen smale blå årer langs underarmen. Hun var mye penere før, men det var før. Før da alt var bra, men nå skulle alt bli bra igjen. Det var han sikker på. Nå ville mor bli stolt, for tenk at han kjente en slik vakker figur.

Han ville se henne smile, han ønsket å høre latteren hennes igjen. Han så på mor og pekte bort på jenta, strøk henne over det myke håret. Så mykt at han ikke kjente det. Moren så på han, og ikke på jenta. Hvorfor så ikke mor på henne? Munnen hennes strammet seg til en blek strek i det allerede hvite ansiktet. ''Hva er det du peker på, gutt?'', sa hun hardt. ''Ser du henne ikke?''. Hun tok ham hardt i armen og puffet ham ned på gulvet. Nå duftet ikke kaken lenger, den var på vei til å bli brent. Han kunne se den var sort på kantene. Mor sparket hardt på ovnen. Lyden ga gjenklang i rommet. Så gikk hun. Forlot rommet og smalt igjen døren. Som et ekko av lyden fra metallovnen.

Nå var jenta borte og mor fikk ikke sett henne. Det føltes som han ble revet i hundre biter. Som om krefter dro i ham fra alle kanter. Som om noen hadde kommet for å dra sjelen ut av ham. Han hylte, men det kom ingen lyd ut. Kaken var helt sort nå.Øynene hans vandret fra kaken og bort til rommet i enden av gangen. Hendene hans skalv og kunne ikke lenger gripe hånden til jenta for å holdes kontrollert. Nå var hun ikke der lenger, og mor fikk ikke sett henne. Han kunne ikke gråte. Han kunne ikke skrike. Hun var borte. Ingenting var som før, alt var som før. Mor smilte ikke. Jenta var borte og mor fikk ikke sett henne.''Du skal få kake'' sa mor da hun kom tilbake til kjøkkenet. Hun tok ut den svidde kaken fra ovnen med harde bevegelser. Han fulgte henne med blikket, studerte de grå øynene. Hule. De forsvant nesten inn i skallen på henne. Han lurte på om det gikk an. Hun satte et stykke av kaken foran han. Brent. Svart. Han tygget forsiktig. Han måtte spise opp, hvis ikke ville mor bli sint. Det ville han ikke. Under hele måltidet stirret han ned på tallerkenen. Han spiste. Sakte.

På siste tygg så han opp, kaken var tung og seig å svelge. Han løftet blikket mot trappen. Der sto hun. Han blunket. Hun sto der fortsatt. Hun lo, og vinket på han. Håret skinte like vakkert som forrige gang. Leppene var røde. Han reiste seg opp og gikk sakte mot henne. Han ville danse med henne. Han visste hun ville. For hun var hans. Bare hans. En slik vakker figur.

// Alle bildene er hentet fra weheartit.com
Denne novellen skrev jeg i forbindelse med en skoleoppgave, våren 2011. Hva tror dere den handler om?

Publisert: 16.mai.2011 @ 08:28 Kategori: Thoughts Kommentarer: 10

french

french style
Publisert: 15.mai.2011 @ 16:30 Kategori: Fashion Kommentarer: 1

min uke så langt

Hei alle kjære! Nå skal dere endelig få et ordentlig blogginnlegg med masse bilder fra uken som har vært. Jeg har på følelsen av at det vil bli veldig langt, men det liker dere vel (?). Kom gjerne med forslag til hva dere ønsker at jeg skal blogge om, nå er jeg nemlig på jakt etter lesere og ny blogglyst.På onsdag fylte jeg 16 år og hadde en utrolig fin dag! Bortsett fra 3-timers matteprøve da, ehe.. Klassen sang for meg og etter skolen overrasket to venninner meg med kake, is og varm bringebærsaus. Det var kjempesnilt og koselig gjort av dem. På kvelden var jeg og familien på Peppes og koste oss med pizza og Oreo Dream.

Så fikk jeg på fredag at jeg kom opp i matte på skriftlig eksamen. Reaksjonen min var sånn:Men Camilla kom opp i engelsk og reaksjonen hennes var sånn:


Solbriller H&M Kjole Bik Bok Belte H&M Sko Bianco


Når jeg tenker meg om, så elsker jeg dette bildet. Det står Justin Bieber på hånden min, jeg ser ut som en overjordisk skapning og neglelakken min flasser av. Ellers var jeg i en veldig koselig bursdag hos Hanna på fredag, faktisk en skikkelig barnebursdag - med stollek, ballonger og sånne hatter som Ragna og Trine har på bildet over. Svampebob <3
I dag var jeg i byen med tante, spiste lunsj og handlet litt småsaker. Veldig koselig! Anbefaler spisestedet "Dus" i en sidegate på Karl Johan. Hva synes dere om det eviglange innlegget?

Publisert: 14.mai.2011 @ 21:25 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3

back on track

Hei solstråler! Nå er klokken kvart over syv, på en lørdag. Jeg har stått opp tidlig for å gjøre ferdig headeren min, nå kan jeg endelig blogge! Det har skjedd masse koselige saker denne uken som jeg gleder meg til å dele med dere. I dag skal jeg til Oslo med tante, men på kvelden får dere et langt innlegg med masse bilder fra disse dagene. Gled dere! Nå sover jeg litt til.. Hva synes dere om det nye designet og headeren?

Publisert: 14.mai.2011 @ 07:24 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7

the sun is shining and i'm off to school

Publisert: 09.mai.2011 @ 08:12 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6
hits