Kategori: Inspiration

thursday inspiration

Hei dere! Det er sikkert mange som assosierer høsten med vind og regn, men jeg begynner alltid å fantasere om sol, sand og fin musikk når høstferien nærmer seg. Det er kanskje fordi jeg har vært i Algarve hele fire høstferier i løpet av årene som har vært. Jeg kaller det mitt andre hjem, fordi området er ikke så stort og jeg har derfor lært meg omtrent alle resturanter og butikker i hovedgaten utenat. Desverre skal vi ikke dit i år, men jeg blir fortsatt inspirert av sol og sommer rundt høsttider. Hva inspirer dere denne uken?

Noen av dere har sagt at dere liker inspo-bildene mine veldig godt. Jeg takker for det, det synes jeg er veldig hyggelig. Hvis dere vil følge meg på weheartit kan dere gjøre det, men har dere ikke weheartit-konto kan dere alikevel se bildene jeg har "heartet". Dere kan følge meg her.


// weheartit

Publisert: 15.sep.2011 @ 17:44 Kategori: Inspiration Kommentarer: 4

wednesday inspiration

Hei solstråler! Denne uken tenker jeg på hvor viktig det er å nyte hverdagene og ikke bare leve i helgen. Denne uken inspirerer Starbucks, store ringer og stilige klær meg. Denne uken savner jeg sommeren og lette klær, men jeg er alikevel forelsket i de store ullgenserene høst-trenden har brakt med seg. Denne uken drømmer jeg fortsatt om langt, rett, blondt hår  - men i dag har jeg bestilt Straight & Shine-time. Timen er om tre uker, det er et stort skritt i riktig retning. Hva inspirerer dere denne uken?


//weheartit

Publisert: 07.sep.2011 @ 15:13 Kategori: Inspiration Kommentarer: 9

taylor momsen

Sort sminke, rød leppestift, masse armbånd og slitte klær. Kors, luer og lange blonde lokker. Hva synes dere?


//weheartit

Publisert: 05.sep.2011 @ 21:17 Kategori: Inspiration Kommentarer: 7

fall'11 inspiration

Hei dere! Høsten kan vel egentlig være ganske koselig, er dere ikke enig? Jeg synes det er så deilig å krype inn i myke strikkegensere, store skjerf og slappe av på skolebussen med en kopp kaffe mocca i hånden. Så er det også nydelig når fargen på bladene blir røde, gule og oransje. 

Jeg har knipset noen bilder og lagt til noen sanger som jeg synes  passer til denne årstiden. Håper dere tar dere tid til å kose dere med sangene, de er nemlig veldig fine. Hva synes dere?

Publisert: 02.sep.2011 @ 14:28 Kategori: Inspiration Kommentarer: 12

wednesday inspiration


// weheartit

Publisert: 31.aug.2011 @ 09:36 Kategori: Inspiration Kommentarer: 3

inspiration for my taste// weheartit.

Publisert: 26.jul.2011 @ 19:51 Kategori: Inspiration Kommentarer: 18
hits