Kategori: Helse & Sosial

så fornøyd

Hei dere! Dagene bare flyr avgårde og jeg stortrives på vgs. Jeg har kommet rett inn i en kjempefin jentegjeng med utrolig herlige jenter. I dag var jeg og Henriette på besøk hos Barnevernet for å intervjue en barnevernspedagog til et prosjekt vi har. Hun var veldig imøtekommende og hyggelig, lo hele tiden og fortalte masse spennende om jobben. Jeg blir så gira av at jeg går Helse og Sosial, da er jeg på en måte et skritt nærmere yrkeslivet enn alle andre.

Hos Barnevernet fikk vi også høre at om vi ville kunne vi bli støttekontakter for et barn som bor på instutisjon, et slags barnehjem. Da er man med barnet en gang i uken, finner på noe hyggelig og får litt lønn for jobben. Regner med at det er veldig givende, du er jo med på å gjøre hverdagen litt bedre for et barn som kanskje ikke har så mange andre. I tillegg tar det seg bra ut på CV'en. Hvordan går det på skolen for dere?

Publisert: 13.sep.2011 @ 20:58 Kategori: Helse & Sosial Kommentarer: 5

litt om vgs

Hei vakre! Det har vært en liten stund siden jeg blogget sist nå, mye fordi overgangen fra sommerferie til skole er stor. Spesielt nå som jeg har begynt på ny skole, i ny klasse og må prøve å komme inn i alt dette nye. Vi har ikke begynt ordentlig enda, men vi har ihvertfall fått bøker og pc. Foresten, jeg har skoledager fra kl åtte til fire nesten hver dag, det er lenge. Da er det bare å håpe på at man blir vant til det etterhvert.

Når det gjelder Helse&Sosial kan jeg komme mer tilbake til det senere, men jeg vet at vi skal ha en praksisdag i uka. Regner med at det blir barnehage eller SFO, så det skal bli gøy. Jeg kjenner jeg gleder meg til å bli ferdig med skolen nå og ta noen skritt ut i voksenverden. Hvis det er noe dere lurer på om skolen er det selvfølgelig bare å spørre. Nå skal jeg ut å nyte det fine været, det burde dere også gjøre. Vi snakkes!


Publisert: 23.aug.2011 @ 15:37 Kategori: Helse & Sosial Kommentarer: 3

første skoledag

Hei dere! Da var første skoledag på videregående overstått. Dagen min startet halv syv, jeg var trøtt og kvalm. Trodde ærlig talt at jeg ville komme til å spy på bussen, heldigvis gikk det bra. Rektor holdt en liten velkomsttale før vi ble delt opp i klasser og gikk til klasserommene. Det var veldig rart og ikke se et kjent fjes, skjønner ærlig talt ikke hva jeg bekymret meg for da jeg skulle begynne på ungdomsskolen og kjente halve klassen. Dette var noe helt annet! Man føler seg lett alene og litt liten, men det går vel bedre etterhvert. Kontaktlæreren var ihvertfall ganske grei og virket som en dame det er lett å prate med.

Fra videregående til barneskolen, vi var heldige å få disse skoledagbøkene som alle, ironisk nok, gikk rundt med i sjette klasse. Jeg klager ikke, de har nemlig kupponger med 50% på Bik Bok og avslag på flere klær fra andre butikker. Hvordan var deres første skoledag?


Publisert: 18.aug.2011 @ 19:17 Kategori: Helse & Sosial Kommentarer: 8
hits