Kategori: Fashion & Beauty

nail polish obsession

Hei! De av dere som kjenner meg godt, vet at jeg er obsessed med neglelakk og nesten aldri går uten.. Jeg vet hvilke merker som er bra og hvem som er mindre bra, noen ganger blander jeg til og med forskjellige farger for å få det perfekte resultatet! Camilla, en venninne av meg, tipset meg om merket Deborah Lippmann. Hun sier neglelakkene er av veldig bra kvalitet og i nettbutikken deres har jeg sett utrolig mange fine farger på lakkene. Disse skal definitivt kjøpes så snart jeg får penger! Nettbutikken finner dere her.

Publisert: 18.sep.2011 @ 20:06 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 3

every ring has its own story

Publisert: 08.sep.2011 @ 09:26 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 7

curls

Publisert: 01.sep.2011 @ 20:13 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 3

blonde lokker

Hei amigos! Jeg tenker på det hele tiden, hvor lyst jeg har på langt, rett og blondt hår. Jeg synes det er såå fint. Er ikke sikkert at alle vet det, men jeg har naturlig veldig krøllete hår. Jeg retter det ut hver dag og synes det tar altfor mye tid, men det er rett og slett bare nødvendig. Kan ikke gå rundt som en sau heller. Nå sparer jeg penger til anti-permanent og skal prøve å kombinere det med å få lysere hår. Mulig det sliter mye på håret, men det sliter nok vel så mye å rette det hver dag. Har dere noen erfaring med anti-permanent?


//weheartit

Publisert: 24.aug.2011 @ 15:03 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 20

a search for the perfect clutch

Hei dere! Har lenge drømt meg bort på weheartit nå, jeg har nemlig sett på diverse clutch's. Eller konvoluttvesker, som det heter på godt norsk. Synes de er så fine! Ett grått og kjedelig antrekk kan bli mye mer spennende med en stor clutch i en sterk farge, f.eks rødt, gult eller rosa. En dag skal jeg gå ut i verden og finne en vintagebutikk som har akkurat den perfekte clutchen jeg ønsker meg. Har dere en clutch?


Publisert: 20.aug.2011 @ 19:04 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 14

bracelets


Publisert: 10.aug.2011 @ 09:55 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 16

new shoes from bianco

Hei dere! Jeg har lenge hatt lyst på slike " millitær boots "  som passer perfekt til både vår og høst. Jeg synes de passer godt til jeans shorts og også vanlige jeans, det gjør antrekket litt kulere. Dessuten er de veldig behagelige å gå i. Mine er ikke i ekte skinn, men jeg tror det skal gå om jeg sprayer dem hver månede og behandler dem pent.
Hva synes dere?Bianco kr 500

Publisert: 09.aug.2011 @ 10:34 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 29

carrie bradshaw


// weheartit

Hei!
Etter å ha sett Sex & The City nesten hele sommerferien, må jeg innrømme at jeg er svært inspirert av Carrie Bradshaw, den moteglade New York-jenta som Sarah Jessica Parker har fått æren av å spille. Jenter over hele verden blir inspirert av hennes lidenskap for mote. Jeg tenker at man har mennesker som ikke interesserer seg for mote også har man mennesker som interesserer seg veldig for mote. Innenfor den siste kategorien kan man jo alikevel ha "bra" eller "dårlig" stil. Selvom jeg synes mange av antrekkene til Bradshaw er litt i overkant, mye perler og stort hår, er hun alikevel veldig fascinerende, av den grunn at hun faktisk har en egen personlig stil. Et menneske kan jo alltids ta seg godt ut i jeans og en t-skjorte, men jeg synes det er tusen ganger bedre å se litt "for mye" ut, i et antrekk der du faktisk har prøvd deg litt frem med forskjellige ting, akkurat som Bradshaw. Hva synes dere?

Publisert: 08.aug.2011 @ 09:13 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 4

lysere striper i håret

Publisert: 27.jul.2011 @ 17:42 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 15

home made clothes

Hei dere vakre nordmenn! Nok en dag fylt med sorg og tunge tanker møter oss i dag. Jeg er sliten av å være lei meg og å konstant tenke på de stakkars, stakkars ofrene og pårørende. I dag må jeg prøve å tenke på andre ting for å holde dette forferdelige på litt avstand.

I dag tidlig fant jeg frem mamma sin gamle olajakke og saksen. Jeg har lenge ønsket meg en olavest som ville passet perfekt over den hvite, strikkede genseren min. Siden jakken skulle gis bort alikevel tok jeg opp saksa og klippet i vei. Minutter senere var ermene og skjortekragen av, vesten var ferdig. Jeg er ikke helt overbevist om jeg er fornøyd med den enda, men det er det som er så morsomt med gamle plagg. Du kan kjøpe nagler og pynt som du kan sy på senere, klippe i stoffet og gjøre en vanlig jakke om til et helt unikt klesplagg som bare du eier.
Har dere noen klær i klesskapet dere har laget eller fikset på selv?


Publisert: 24.jul.2011 @ 12:37 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 11

innkjøp de portugal


Sølvarmbånd, £ 5, kr 40.Sko, £ 50, kr 400.

Publisert: 18.jul.2011 @ 09:12 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 7

red lips


Canon Eos 1000D + 18-55 mm

Publisert: 20.jun.2011 @ 16:19 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 3

jeansshorts & ray-ban

Publisert: 14.jun.2011 @ 16:49 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 0

olsen twins


Made by me in Polyvore.
Publisert: 05.jun.2011 @ 21:54 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 3

a ring is a halo on your finger

Hei! Jeg fikk en kommentar fra en av dere i går om jeg kan vise den nye ringen min, selvfølgelig kan jeg det. Jeg synes det er så hyggelig når dere kommenterer og viser litt interesse for bloggen.


Gina Tricot - 129 kr. Størrelse M

Ringen er jo selvfølgelig ikke "ekte", altså ikke i ekte gull. Det er veldig vanlig at ringer fra klesbutikker ikke er ekte og da blir du ofte blå rundt fingeren etter å ha hatt dem på en dag. MEN, om du tar blank neglelakk der ringen sitter på fingeren din før du bruker den, vil den i de fleste tilfeller ikke farge av på deg senere. Dagens kjerringråd.


Nå legger jeg meg for å sove litt.. Jeg hadde fotballvurdering i øspøs-regnvær i dag og da jeg kom hjem kjente jeg feberen og hodepinen komme. Det gjelder å være frisk til trekkfag av muntlig eksamen i morgen. Kos dere i kveld!

Publisert: 31.mai.2011 @ 13:19 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 8

my eyes are an ocean in which my dreams are reflected

Hei dere vakre! I dag vil jeg vise dere hvordan jeg sminker meg. Jeg er ingen kløpper på sminke, men litt har jeg lært gjennom årene. I likhet med mange andre nordmenn har jeg blå øyne, en fin øyenfarge som lett kan fremheves med riktig valg av øyenskygge. Under ser dere hvordan man raskt og enkelt kan sminke øynene for hverdag.- Velg to farger. Til hverdag er det greit å ikke ha for dramatisk sminke. Til blå øyne er det fint å velge to jordlige farger å bruke. Brune, beige, oransje og gullfarger er farger som skaper en fin kontrast til blå øyne og dermed fremhver øyenfargen. Her har jeg valgt å bruke en gyllen farge og en mørk brun.
- Påfør fargene. Først legger du den gylne fargen som et lag over øyelokket. Dette er "grunnfargen" for øyenskyggen. Når dette er gjort påfører du den brune fargen i det ytre hjørnet på øyelokket. Også kalt v'en.
- Siste finpuss. Legg litt eyeliner i den ytre v'en av øyelokket. Du kan også påføre eyeliner langs enden av øyelokket, men det har ikke jeg gjort på bildet. Til slutt tar du på maskara og sminken er ferdig!
Hva synes dere om tipsene?


Publisert: 29.mai.2011 @ 15:47 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 9

fransk flette

Minner om at spørsmålsrunden fortsatt pågår. Har dere noen spørsmål kan dere kommentere innlegget under dette.

Publisert: 19.mai.2011 @ 16:06 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 4

french

french style
Publisert: 15.mai.2011 @ 16:30 Kategori: Fashion & Beauty Kommentarer: 1
hits