Kategori: Everyday life

ny blogg

Publisert: 27.sep.2011 @ 17:54 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0

anti-permanent i morgen gira much


// weheartit

Publisert: 23.sep.2011 @ 22:47 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6

atm

Publisert: 16.sep.2011 @ 18:53 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2

det er ikke bra vet du

Når du står på badet og pusser tennene før skolen og du tror klokken er elleve fordi både mørket og hvor trøtt du er tilsvarer hvordan du følte deg klokken elleve var i går kveld.

Publisert: 12.sep.2011 @ 06:54 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0

syk


Publisert: 06.sep.2011 @ 15:51 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8

drar for å besøke mine kjære besteforeldre

Publisert: 04.sep.2011 @ 10:18 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7

og sånn gikk no dagan

Hei dere søte! Jeg har ikke sluttet å blogge, men jeg har vært opptatt med denne gruppen jeg laget på Facebook for palestinske flyktninger i Norge. Jeg kan forklare mer om gruppen og fremdriften senere.. også om møtet mitt med noen av palestinerene. Hvis dere er interessert ihvertfall?

Skolen går veldig fint og dagene føles ikke så lange, men jeg kjenner jeg blir veldig tidlig trøtt om kvelden. I dag måtte jeg dra fra skolen i tolv-tiden fordi jeg skulle til tannlegen og borre. Lucky me, hun måtte utsette borringen fordi tannen måtte bli tørrere eller noe slikt. Så jeg fikk bare en midlertidig fylling. Vet dere foresten hvilken tannkrem dere bruker? Hun spurte meg og jeg hadde ikke peiling, heh. Jeg tok en tur bort til biblioteket også, og lånte noen av bøkene fra Sex & The City. Det slår aldri feil med min hjemmelagde kaffe mocca og bøker. Hvordan har dere det?Publisert: 30.aug.2011 @ 16:39 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4

uggs australia

Hei dere! Skal si vgs tar på og vi har ikke engang begynt med de lange dagene enda.. I dag startet vi kl åtte og vekkerklokken min bestemte seg for å ikke ringe. Fikk sjokk da jeg våknet og så på klokka at jeg skulle være på bussen om en halvtime. Da var det bare å hoppe i klærene og slenge på seg uggsene..

Jeg synes uggs er perfekt for både høst og vinter. Sant som folk sier, det er kanskje ikke det peneste skotøyet man kan velge å bruke, men det er garantert det mest behagelige. Når man alikevel skal løpe ut i høstkulden kvart over syv om morgenen er det greit å ha noen varme og utrolig deilige sko på føttene. Hva synes dere om uggs?

Publisert: 26.aug.2011 @ 13:40 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7

nervøs og spent

Hei dere! I morgen er min første dag på vgs og jeg er selvfølgelig veldig nervøs og spent. Det er ikke sikkert at dere har fått det med dere, men jeg begynner altså på linjen Helse- & Sosialfag. Jeg kjenner ingen av dem som skal gå i klassen min og det gjør selvfølgelig det hele enda mer skummelt. Det hadde vært godt å kjenne et menneske, men samtidig er det enklere å få nye venner når man er helt alene. Har brukt en del tid på å stalke hele klassen på facebook, hehe. Var en gutt med utenlandsk navn jeg ikke fant der, googlet han og fikk opp bilde av Gadaffi, love my life.  Det skal bli spennende å få litt undleninger i klassen for engangs skyld. Vi snakkes når skoledagen i morgen er ferdig. Begynner dere på vgs i morgen?

Søsteren min:
Bare vær deg selv, så går det bra, Lina! Meg: Hvem skal jeg ellers være? Hehehehhe.

Publisert: 17.aug.2011 @ 17:32 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5

vinn en blogganbefaling

Hei dere! Jeg ønsker meg en ny header og tenker egentlig noe veldig enkelt, men ønsker alikevel deres hjelp.. Headeren må være i størrelse 700 x 484 og det kan stå det samme på den som det står på min nåværende header. Ønsker at den skal være litt høstlig med løkkeskrift. Under finner dere bildet jeg ønsker å bruke.

Den av dere som lager headeren jeg vil bruke på bloggen, vinner en blogganbefaling. Du kan sende headeren og evt. spørsmål rundt den til: lalina.blogg@hotmail.com Lykke til!

Publisert: 16.aug.2011 @ 14:34 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7

hurra

Hei amigos! I dag har kjæresten til mamma bursdag og siden ingen hadde ordnet med noe flagg eller noe sånt, så fikset jeg denne fine dekorasjonen på potteplanten på terassen. Vakkert? Siden han er så glad i fisk ble det en slags lakserett med nøtter og en litt spesial saus som smakte veldig godt. Til dessert lagde jeg min fantastiske sjokolade moussé, hehe. Den slår vel alt, må si jeg er stolt av den. Hva har dere gjort i dag?

Publisert: 13.aug.2011 @ 20:36 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6

pink lips

Hei dere! Siden været bestemte seg for å gi oss en forsmak på høsten i dag, hadde jeg og noen jenter en liten filmkveld. Det var hyggelig å se dem igjen, selvom de begge reiser igjen i morgen.. Vi kjøpte litt godt og koste oss med Sex & The City i regnværet. Det er deilig å treffe venninner igjen etter en meget usosial sommerferie, spesielt etter alt som har skjedd i Norge. Noen ganger blir ting litt enklere når man kan snakke med jevnaldrende om dem.
Hva har dere funnet på i dag?

Publisert: 07.aug.2011 @ 20:47 Kategori: Everyday life Kommentarer: 12

atm

Publisert: 06.aug.2011 @ 15:07 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1

ut mot en ny og annerledes vei

Hei dere! Beklager for lite blogging i det siste. Inspirasjonen har ikke vært helt på topp og jeg ser ingen grunn til å pese med bloggen nå som jeg tross alt har sommerferie og skal slappe av. Nå tror jeg alikevel at inspirasjonen har kommet tilbake, takket være Camilla.

Jeg har ikke fortalt dere det enda, men jeg kom inn på Helse & Sosial på den skolen jeg ville. Jeg var ganske sikker på at jeg ville komme inn, i og med at snittet mitt lå på 4,9 og snittet på linjen var nesten en karakter lavere. Alikevel var det deilig å få det bekreftet på vigo for en uke siden. Jeg er glad for at jeg har turt å velge uavhengig av vennene mine, men jeg kjenner at jeg gruer meg til å begynne i en klasse der jeg ikke kjenner noen. Jeg håper at jeg treffer hyggelige mennesker som er innstilt på å få nye venner. Hva er deres tanker rundt et nytt skoleår?

Publisert: 21.jul.2011 @ 17:01 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8

i guess it's gonna be hot

Hei dere! I morgen reiser jeg til varmere strøk, mer bestemt; Spania og Portugal. Har hørt at det skal være hetebølge der borte nå, det kan jo bli både deilig og mindre deilig. Jeg elsker å ligge i solen og steke, men når temperaturen er oppe i 40 grader klokken åtte om kvelden kan det bli litt for mye.. Jeg regner med at jeg ikke får blogget før om to uker, men jeg kan selvfølgelig prøve å få til et innlegg fra en internetkafé eller lignende.
Hvor skal dere være i ferien?


//
weheartit

Publisert: 30.jun.2011 @ 13:59 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3

off to sweden

Hej! Da åkar jag til Sverige med Louisa og hennar familie. Må si at jag talar svenska riktigt bra. I morgen skal vi feira midtsommar, det skal bli jette kul. Vi snakkast på søndag eller måndag. hej då!

Publisert: 23.jun.2011 @ 16:01 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0

forever 10a

Hei! Da var tre år på ungdomsskolen plutselig over. Vitnemålsutdelingen i går var flott på alle mulige måter. Både lærere og elever holdt flotte taler og da vitnemålene var delt ut brøt plutselig hele klassen i tårer, gutter og jenter. Det var en fin siste stund vi hadde sammen, jeg tror nesten jeg fikk klem av alle 74. Nå som jeg sitter her i skrivende stund.. klarer jeg ikke å forestille meg at dette eventyret er slutt. Det gikk så fort.

Disse årene har vært en fantastisk reise som har gjort meg og mange andre klokere, mer erfarne og mer selvstendige. Da jeg for tre år siden sluttet på barneskolen var jeg en helt annen person enn den jeg er i dag. De tre årene jeg nå legger bak meg har vært de tre mest fantastiske årene i mitt liv. Jeg har måttet ofre både blod, tårer og svette for å komme meg igjennom, men det positive ved disse årene har alltid skint igjennom.

Da jeg begynte på ungdomsskolen møtte jeg 74 fantastiske ungdommer som skulle gå i A-klassen sammen med meg. Vi har iløpet av denne perioden utviklet et ekstremt samhold full av internhumor. Jeg må si at det verste ved å slutte på ungdomsskolen er å miste denne helt utrolige klassen. Jeg har ikke tall på hvor mange latterkramper vi har delt. Sist, men ikke minst, kommer jeg til å savne lærerene våre. De har holdt oss i stramme tøyler fra dag en, ofte litt for stramt. Alikevel har de klart å dytte oss alle i riktig retning, nå har vi både med oss refleksjoner, tanker og meninger med oss videre. Jeg må også få si at jeg spesielt vil savne norsklæreren min. Den strengeste, men også en av de sterkeste og flotteste damene jeg noengang har møtt. Takk til alle som har gjort disse tre årene så fantastiske!


Publisert: 22.jun.2011 @ 19:55 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6

in the cookies of life, sisters are the chocolate chips

Hei! I dag ble lillesøsteren min såkalt voksen, altså konfirmert. Jeg elsker den humanistiske konfirmasjonssermonien, den er så fin. I år ble blant annet "Imagine" og "True Colours" sunget av en utrolig flink dame, vi fikk høre fine taler og rørende dikt. Hjemme hadde vi tapas: kjøttboller, avokado med reker, kylling, salat, røkelaks og mer.. med gode kaker og is til dessert. Jeg har hatt en flott dag i godt lag.. er det ikke det man sier? Gratulerer med dagen, Tonje!

Kjole LMC Sko Bianco

Publisert: 18.jun.2011 @ 22:29 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5

17:28

Hei på dere! Denne uken har gått så sakte.. det sies at man skal nyte de siste dagene på ungdomsskolen, men akkurat nå vil jeg bare bli ferdig med hele kalaset. I dag så vi på filmer fra åttende klasse.. det var både en pinlig og morsom affære. Jeg må få lov til å si at jeg har forandret meg en god del.

I går var jeg i bursdag hos Louisa. Vi satt ute hele kvelden, da kjente jeg at jeg fikk skikkelig sommerfølelse. Under får dere noen bilder fra kvelden, men det var omtrent kun Camilla som ville være med på bildene.
Har dere også kjedet dere på skolen denne uken?


Publisert: 17.jun.2011 @ 17:27 Kategori: Everyday life Kommentarer: 12

sun is shining, weather is sweetHei dere!
I dag har det vært nok en fin dag. Jeg har vært hos Louisa og hjulpet til i bursdagen til lillebroren hennes som fylte 6 år. Det er alltid givende å være med barn. Rart med det, men ofte formulerer de seg veldig godt. Jentene hadde de nydeligste hårfrisyrer og kjoler, mens guttene var kledd i skjorter og med litt piggsveis. Det er vel sånn det skal være, eller? Nå skal jeg se på Drageløperen på Nrk. Vi snakkes i morgen!

Publisert: 13.jun.2011 @ 21:18 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1

sorry

Jeg må ta en liten pause til. Klarer ikke blogge å ta bilder i dette drittværet. Vet ikke hvor lenge pausen varer, vi får se, vi får se. Regner med at jeg er tilbake sammen med godværet.

Publisert: 08.jun.2011 @ 21:47 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2

you don't know what you had until you lose it

Hei dere! Først vil jeg beklage for lite blogging i det siste.. Muntlig eksamen har stått i fokus siden onsdag, men det var først på mandag at jeg virkelig kom igang. Da jeg og prosjektgruppen min kom opp på skolen i dag var hele kantinen fylt med fat av jordbær, vannmelon, druer, nøtter o.s.v. Det skulle vi få kose oss med den ene timen før eksamen. Nommen. Vi trakk tusenårsmålene som spisningsoppgave, heldigvis temaet jeg kunne best. Muntlig eksamen var egentlig ikke stress i det hele tatt.. Vi lo faktisk og hadde mange fine diskusjoner.

Jeg kjenner at jeg gruer meg litt til siste skoledag nå. Jeg har klagd så ekstremt mye over skolen dette halvåret, men nå som jeg tenker på at det snart er slutt blir jeg nesten litt vemodig. For disse tre årene har vært fine. Jeg har lært så mye, jeg er virkelig en helt annen person nå, enn den jeg var da jeg begynte på ungdomsskolen. Klassemiljøet har vært fantastisk og i det siste har faktisk lærerene vært kjempegreie. Skal dere begynne på ny skole til høsten?


Publisert: 07.jun.2011 @ 16:02 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4

a good snapshot stops a moment from running away

Hei solstråler! Dette har vært en fantastisk langhelg. Nå føler jeg virkelig at det er sommerferie, det er jo så varmt ute! Kun en ting som drar sommerferiefølelsen litt ned; muntlig eksamen på tirsdag. Vi satser på at det går bra. I morgen skal prosjektgruppen min samles med is, brownie og jordbær. Vi trenger da litt næring når vi skal pugge. Her kommer et lite bildedryss fra de siste dagene. Hva har dere gjort denne langhelgen?
Bikini Cubus T-skjorte Bik Bok Bukse Spania Sko Økonomi Sko


Publisert: 04.jun.2011 @ 22:15 Kategori: Everyday life Kommentarer: 17

follow my blog with bloglovin'

      bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Publisert: 03.jun.2011 @ 07:31 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4

be happy, it's one way of being wise

Hei dere! For en fantastisk dag dette her har vært. Det er første juni og det lukter sommer ute. Solen varmet i dag og himmelen var knallblå. Det er sånn jeg liker den. Jeg fikk 6'er på novellen min og er høyt oppe i skyene. Nå er det vel lov å være stolt av seg selv?Jeg kom opp til eksamen muntlig i dag også. Må si at jeg var hundre prosent sikker på å komme opp i spansk og ble glad da samfunnsfag ble ropt opp rett etter navnet mitt. Fattigdom og utvikling er teamet vi fikk tildelt. Det er vanskelig, men det er gøy. Særlig når jeg har en så flott prosjektgruppe jeg kan spise en to liters isboks med på skolen, hihi. Kom dere opp til eksamen?


Bukse Gina Tricot

Publisert: 01.jun.2011 @ 17:55 Kategori: Everyday life Kommentarer: 11

oslo love

Hei cupcakes! Da jeg feiret bursdagen min på fredag fikk jeg en valgfri ring og bytur i gave av Louisa. Siden vi begge hadde fri og solen skinte, tok vi turen inn til Oslo i dag. Vi (jeg) måtte selvfølgelig turen innom Grønland, men vi tråkket etterhvert videre til shoppingmulighetene i Karl Johan. Jeg valgte til slutt ut en dødningshode-ring og fikk oreokake og pizzawrap til lunsj. Hvordan har dagen deres vært?


Topp og veske H&M Bukse Cubus Smykker Bik Bok Sko SkoringenPublisert: 30.mai.2011 @ 18:00 Kategori: Everyday life Kommentarer: 17

a good laugh is sunshine in the house

Hei dere! Jeg har fri i dag, men som dere ser er jeg tidlig oppe. Solen skinner, fuglene kvitrer og jeg venter på at Louisa skal våkne. Vi skal til Oslo i dag og kose oss i finværet. Kjenner at jeg gleder meg skikkelig, det er en stund siden været har vært så fint nå. Hva skal dere gjøre i dag?


Bildene er funnet på weheartit.

Publisert: 30.mai.2011 @ 08:13 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2

perfeksjonist

Hei solstråler! Nå er det snart en uke siden jeg blogget sist. Perfeksjonist, sier overskriften. Og det er jeg, ihvertfall når det kommer til blogging. Jeg blir skikkelig irritert på meg selv hvis et innlegg ikke er hundre prosent perfekt. Derfor har jeg bestemt meg for at det blir kvalitet fremfor kvantitet fremover. Jeg skal prøve å blogge hver dag, men jeg vil heller fokusere på å skrive varierte og fine innlegg. Hva ønsker dere at jeg skal blogge om?


Canon 1000D +
18-55 mm

Publisert: 28.mai.2011 @ 21:32 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6

...

Hei! Jeg tar en liten bloggpause.. Har ikke helt blogglyst for tiden. Lover å komme sterkere tilbake!

Publisert: 24.mai.2011 @ 22:39 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0

for det er tid for fredagskos

Hei alle flinke skolelever! Nå er det utrolig deilig med helg, synes dere ikke? Det var noen av dere som lurte på hvordan det gikk i dag. Overraskende nok gikk matteeksamen faktisk kjempebra. Jeg håper virkelig på en 5'er. Andrea Badendyck syntes tydeligvis at den var vanskelig, men det syntes ikke jeg. Ehe. Gled dere til videoblogg i morgen, det kommer til å bli utrolig l-o-l.

Publisert: 20.mai.2011 @ 19:45 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5

spørsmålsrunde

Hei alle vakre! Jeg var hjemme fra skolen i dag med vondt i hodet, i tillegg var jeg veldig kvalm. På fredag er det matteksamen som står for tur, da hadde det vært en fordel å være syk. Nok småpråt. Siden jeg har byttet bloggadresse og har fått en "ny start" tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde som skal besvares på videoblogg. Jeg vurderer å droppe kjipe spørsmål som: "Hva er yndlingsfargen din?" og "Har du noen gang smakt alkohol? ;Ppppp".
Vær litt kreative nå da!
Camilla skal være med, så om dere har noen spm til henne er det selvfølgelig greit det også.

Publisert: 18.mai.2011 @ 20:05 Kategori: Everyday life Kommentarer: 17

ja, vi elsker dette landet

Hei alle sammen! For en flott dag dette har vært, jeg kjenner jeg er på grensen til å bli nasjonalistisk. Dagen min har vært i Oslo sammen med noen venner, men også hjemme. Solen har tittet frem en hel del til og med, ikke verst. I Oslo i dag var det omtrent 4-5 "grupper" med indere, kinesere o.s.v som ville ta bilde med oss. "Photo, photo, please". Her får dere endel bilder fra Oslo og Blomstertoget.


Fint hår da. Her har dere fotograf-inder-sluingene til høyre i bakgrunnen.
Publisert: 17.mai.2011 @ 22:27 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1

min uke så langt

Hei alle kjære! Nå skal dere endelig få et ordentlig blogginnlegg med masse bilder fra uken som har vært. Jeg har på følelsen av at det vil bli veldig langt, men det liker dere vel (?). Kom gjerne med forslag til hva dere ønsker at jeg skal blogge om, nå er jeg nemlig på jakt etter lesere og ny blogglyst.På onsdag fylte jeg 16 år og hadde en utrolig fin dag! Bortsett fra 3-timers matteprøve da, ehe.. Klassen sang for meg og etter skolen overrasket to venninner meg med kake, is og varm bringebærsaus. Det var kjempesnilt og koselig gjort av dem. På kvelden var jeg og familien på Peppes og koste oss med pizza og Oreo Dream.

Så fikk jeg på fredag at jeg kom opp i matte på skriftlig eksamen. Reaksjonen min var sånn:Men Camilla kom opp i engelsk og reaksjonen hennes var sånn:


Solbriller H&M Kjole Bik Bok Belte H&M Sko Bianco


Når jeg tenker meg om, så elsker jeg dette bildet. Det står Justin Bieber på hånden min, jeg ser ut som en overjordisk skapning og neglelakken min flasser av. Ellers var jeg i en veldig koselig bursdag hos Hanna på fredag, faktisk en skikkelig barnebursdag - med stollek, ballonger og sånne hatter som Ragna og Trine har på bildet over. Svampebob <3
I dag var jeg i byen med tante, spiste lunsj og handlet litt småsaker. Veldig koselig! Anbefaler spisestedet "Dus" i en sidegate på Karl Johan. Hva synes dere om det eviglange innlegget?

Publisert: 14.mai.2011 @ 21:25 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3

back on track

Hei solstråler! Nå er klokken kvart over syv, på en lørdag. Jeg har stått opp tidlig for å gjøre ferdig headeren min, nå kan jeg endelig blogge! Det har skjedd masse koselige saker denne uken som jeg gleder meg til å dele med dere. I dag skal jeg til Oslo med tante, men på kvelden får dere et langt innlegg med masse bilder fra disse dagene. Gled dere! Nå sover jeg litt til.. Hva synes dere om det nye designet og headeren?

Publisert: 14.mai.2011 @ 07:24 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7

the sun is shining and i'm off to school

Publisert: 09.mai.2011 @ 08:12 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6
hits