så fornøyd

Hei dere! Dagene bare flyr avgårde og jeg stortrives på vgs. Jeg har kommet rett inn i en kjempefin jentegjeng med utrolig herlige jenter. I dag var jeg og Henriette på besøk hos Barnevernet for å intervjue en barnevernspedagog til et prosjekt vi har. Hun var veldig imøtekommende og hyggelig, lo hele tiden og fortalte masse spennende om jobben. Jeg blir så gira av at jeg går Helse og Sosial, da er jeg på en måte et skritt nærmere yrkeslivet enn alle andre.

Hos Barnevernet fikk vi også høre at om vi ville kunne vi bli støttekontakter for et barn som bor på instutisjon, et slags barnehjem. Da er man med barnet en gang i uken, finner på noe hyggelig og får litt lønn for jobben. Regner med at det er veldig givende, du er jo med på å gjøre hverdagen litt bedre for et barn som kanskje ikke har så mange andre. I tillegg tar det seg bra ut på CV'en. Hvordan går det på skolen for dere?

Publisert: 13.sep.2011 @ 20:58 Kategori: Helse & Sosial Kommentarer: 5

5 kommentarer

Postet av: Camilla Lefdal

Dato: 13.sep.2011 Tid: 21:14 URL: http://Camillaleefdal.blogg.no
KJEMPEBRA! Elsker kunst & håndverk! Perfekt for meg som trenger litt utløp for min kreativitet!

Postet av: camilovestvdandspn

Dato: 13.sep.2011 Tid: 22:06 URL: http://camilovestvdandspn.blogg.no
Jeg ble mobbet på barneskolen,og etter det ble det ikke gøy.. Når jeg kom til Fagerlia vgs.. Følte jeg at læreren min såg ned på meg.

Postet av: KATRINE

Dato: 14.sep.2011 Tid: 16:46 URL: http://katrinejo.blogg.no
for en bra ting å gjøre, det betyr nok mye for det barnet! :-)

Postet av: Henriette! :D

Dato: 14.sep.2011 Tid: 17:22 URL:
aw, søta du blogget mitt navn! elsker bloggen din!!<3

Postet av: Marianne Monsen

Dato: 14.sep.2011 Tid: 18:25 URL: http://monsens.blogg.no
Så moro da! Og det er jo kjempe fint at du trives så godt! :-) Selv er jeg jo ferdig med videregående, men ser allerede veldig frem til å starte med studier neste år (forhåpentligvis.

Skriv en ny kommentar

hits