for you, a thousand times over

"For deg, tusen ganger til" Drageløperen er en fantastisk bok som tar deg med på en reise til Kabul i Afghanistan. Her møter du Amir og Hassan som sammen deler et spesielt vennskap, der Hassan og faren hans lever for å tjene Amir og hans familie. Hassan er en ekte venn og Amir svikter ham når han trenger ham som mest. Når Sovjet innvaderer Afghanistan skilles guttenens veier - Amir og faren blir nødt til å reise til USA. Mange år senere vender Amir tilbake til Afghanistan. Landet hans er snudd opp på hodet, han får for første gang sett sharia utført med egne øyne. Kanskje dette blir hans sjanse til å gjøre opp for seg.

Drageløperen er en bok alle må ha lest en gang i løpet av livet. Selvom krig og tilstandene i Afghanistan ikke er noe vi kjenner oss igjen i, spiller alikevel boken på alle de viktigste temaene i livet. Kjærlighet og svik, anger og tilgivelse - emner vi kan kjenne oss igjen i. Jeg anbefaler alle  å lese denne rørende boken, i håp om å lære både mer om viktige temaer i livet, men også å lære om hvor brått livet kan snus på hodet når et rolig land blir innvadert av krig.
Har du lest Drageløperen?


Publisert: 14.aug.2011 @ 20:27 Kategori: Tips Kommentarer: 5

5 kommentarer

Postet av: Kristina S-Pettersen

Dato: 14.aug.2011 Tid: 20:31 URL: http://kriistiinaa.blogg.no/
stilig bilde!

Postet av: Dea Kristiansen

Dato: 14.aug.2011 Tid: 20:54 URL: http://dkri.blogg.no
Nei, men jeg har sett filmen. Bøkene er jo som regel mye bedre, så kanskje jeg må lese boka en dag, i og med at filmen er bra?

Postet av: Elina

Dato: 14.aug.2011 Tid: 21:35 URL: http://moreandmore.blogg.se
Hej, fin blogg! Kolla gärna in min :)

Postet av: monica

Dato: 14.aug.2011 Tid: 21:41 URL: http://mmonicagronlund.blogg.no
har sett filmen, kjempe fin :)

Postet av: Martine rh

Dato: 14.aug.2011 Tid: 22:29 URL: http://www.mrhe.blogg.no
Utrolig bra anbefaling! Har begynt på boka, men ikke lest den helt ferdig enda. Virker veldig bra :)

Skriv en ny kommentar

hits