sult i afrika

Hei dere! Mens vi her oppe i nord koser oss med sminke og klær er det 18 000 barn som dør hver dag p.g.a sult. 850 millioner mennesker legger seg med en tom mage. Vi er så opptatt av mitt og vårt at vi ikke engang klarer å forestille oss hvordan det er å være ordentlig sulten. De færreste av oss har aldri vært ekstremt sultne. Hvorfor skal vi unne oss en ny leppestift fra Dior når det er mennesker i verden som ikke engang har råd til å mette sin egen mage? Vi tenker ofte kanskje at dette skjer nede i Afrika og om man alene donerer noen kroner vil det ikke ha særlig stor betydning, men det er ikke sant. Alle monner drar, som det heter på godt norsk.

Jeg anbefaler alle å gå innom Røde Kors sine nettsider her. Man trenger ikke betale så mye som to hundre kroner, men man kan selv velge beløpet man ønsker å donere. I tilegg er det veldig enkelt å betale med bankkort. På den måten kan du gi bort kun ti-tjue kroner og kanskje redde et barn fra å dø i dag.
Kommer du til å støtte de sultne barna i Afrika?


// weheartit

Publisert: 13.aug.2011 @ 11:20 Kategori: Thoughts Kommentarer: 5

5 kommentarer

Postet av: fridalifee

Dato: 13.aug.2011 Tid: 11:25 URL: http://fridalifee.blogg.no
rørende innlegg og hærlige bilder! og foresten om du liker å lese slike "rørende" innlegg har jeg akkurat skrevet ett på bloggen min om ei jente med spiseforstyrrelser! god morgen!

http://fridalifee.blogg.no/1313223695_jenta_med_spiseforsty.html#comment

Postet av: Sanetta

Dato: 13.aug.2011 Tid: 11:28 URL:
Fint skrevet!

Postet av: oiokey

Dato: 13.aug.2011 Tid: 11:53 URL: http://oiokey.blogg.no
Sint innlegg!

Postet av: Kristin

Dato: 13.aug.2011 Tid: 20:33 URL:
Dette var ganske paradoksalt. Du sier at du støtter barna i Afrika, men er en storforbruker av klær og lever i overflod. Hvis du hadde kuttet ned på budsjettet ditt, og heller gitt mer siden du tydeligvis kan gi en del, hadde det vært bedre. Du burde også sjekke om varene du kjøper kommer fra fattige slaver. Mange kjeder bruker barnearbeid. Håpløst med mennesker som lever for å kjøpe ting, men ikke ser helt konsekvensen.

Postet av: Lina - Live, Love & Laugh

Dato: 13.aug.2011 Tid: 20:43 URL: http://lalina.blogg.no
Kristin: Jeg vet ikke helt om du leste alt jeg skrev, men jeg ga tydelig utrykk for at jeg ville gi en del av pengene jeg ellers ville brukt på klær, til barna i Afrika. Jeg er klar over at jeg lever i overflod og vet godt hvor klærene mine kommer fra.. Det er vanskelig å unngå å kjøpe klær som er laget av barn, fordi mange kjeder holder det hemmelig. Alikevel mener jeg at det er bedre å bruke masse på klær og litt på barna i Afrika, enn å ikke støtte dem i det hele tatt. Mulig det er dobbelt moralskt, men det får det heller da være..

Skriv en ny kommentar

hits