hele norges hjerte

Når ting som dette skjer sitter man igjen med tusen spørsmål og ingen svar. Jeg er rett og slett målløs. I sjokk. Jeg hørte et brak utenfor soveromsvinduet mitt og trodde det var torden, men den gang ei. Tjue minutter senere leste jeg på internett at en eksplosjon hadde funnet sted i Oslo. Byen jeg elsker av hele mitt hjerte. I dag kom dagen da alt skulle bli snudd på hodet.

Jeg vil gjerne sende mine tanker til skadde og pårørende. Dessuten vil jeg sende mine tanker til dem som kommer til å lide etter dette angrepet. Alle som vil bære med seg fryktelige minner gjennom resten av livet, men også dem som blir uskyldig dømt. Det er ikke til å legge under bordet at det muligens var islamister som sto bak dette, men det gir oss alikevel ikke rett til å ville sende alle muslimer ut av landet. I sjokktilstand har jeg hørt flere si at vi burde sende dem alle ut og bombe hele Midtøsten, men når alt kommer til alt ville det vært det dummeste vi kunne gjøre. Jeg håper Regjeringen får straffet dem det gjelder og ikke alle som bærer rundt på Koranen under armen.

Jeg og mamma var på Ullevål Sykehus for at hun skulle gi blod til de skadde fra Utøya. Siden hun ikke hadde gitt blod på mange år fikk hun ikke lov til å gi blod, men det var verdt turen alikevel. Mennesker strømmet på og var villige til å hjelpe, det er deilig å se samholdet og kjærligheten vi viser i Norge nå, til tross for det forferdelige som har skjedd.

Oslo, en varm dag. Byen som alltid får meg til å smile. Jeg håper den kan bli som den var.

Publisert: 22.jul.2011 @ 19:08 Kategori: Thoughts Kommentarer: 7

7 kommentarer

Postet av: Eline Christine

Dato: 22.jul.2011 Tid: 19:21 URL: http://www.elinechristine.blogg.no
huff, ja..jeg er helt målløs, jeg vet ikke hva jeg skal verken si eller tenke. jeg er i sjokk, og jeg er redd for hva som kan skje videre. har virkelig ikke ord.

Postet av: A n e t t e

Dato: 22.jul.2011 Tid: 20:21 URL: http://www.fanette.blogg.no
Det er sykt. Hadde aldri trodd at noe slik skulle skje med Norge, men man skal jo aldri si aldri.. Selv om jeg bor rundt 7 timer borte fra Oslo, så kjenner jeg at jeg er LIVREDD for at dette skal utvikle seg utover Norge. Helt forferdelige greier !!

Postet av: Maren Haugervåg

Dato: 22.jul.2011 Tid: 20:32 URL: http://marhaug.blogg.no
Helt forferdelig! Håper det går bra med deg.

Postet av: pieceofgry -

Dato: 22.jul.2011 Tid: 20:38 URL: http://www.pieceofgry.blogg.no
sv; takk :) vet...

huff, det er forferdelig !

Postet av: Marianne Monsen

Dato: 22.jul.2011 Tid: 20:45 URL: http://monsens.blogg.no
SV: Det er sant :/ Det er helt, helt sykt det som har skjedd.

Postet av: Dina

Dato: 23.jul.2011 Tid: 18:48 URL:
Og du hater fortsatt Jens Stoltenberg, eller .. ? Han har gjort en fantastisk jobb det siste døgnet!

Postet av: thea!

Dato: 23.jul.2011 Tid: 22:47 URL: http://theamin.blogg.no
skjønner ikke at noe sånt kan skje i norge!!!

Skriv en ny kommentar

hits