take me back

Hei solstråler! To flotte uker ligger nå bak meg og vil være gode minner når høstvinden om noen måneder vil herje over landet. Jeg har fått smake på storbylivet, slappet av på deilige strender og sett en mindre turistpreget hverdag i småbyer. Sammenlagt har jeg opplevd masse flott som jeg vil dele med dere over to innlegg her på bloggen.

Vi landet i Madrid en sen fredagskveld og sov på et lite hotell den natten før vi dagen etter kjørte i timesvis, ut av Spania og inn i Portugal. Planen var egentlig å sove i en småby i utkanten av Lisboa, men til min positive overraskelse ble det til at vi leide hotellrom på et hotell bare minutter fra sentrum av storbyen.

Lisboa er en by jeg veldig gjerne vil dra tilbake til. Hvis jeg ikke tar helt feil er det en av Europas største motebyer og det skjønner man med en gang man entrer hovedstaden. Overalt fantes det jenter i skyhøye pumps med fargerike og moteriktige klær. For ikke å snakke om flere menn som var utrolig stilig kledd. Dagens middag spiste vi på en resturant i en stappfull gate midt i sentrum. Stedet passet meg helt perfekt helt enkelt fordi kelnerene lo og sang og holdt på hele kvelden. Istedenfor å kjede seg på jobb hadde de det gøy med seg selv, de andre kelnerene og gjestene hele tiden. Da jeg og lillesøsteren min var på vei ned trappen fra doen sa en av kelnerene til oss at vi var de vakreste søstrene som noensinne hadde vært på resturangen, hehe. Sånne mennesker møter man bare i Lisboa! Som en perfekt avslutning på kvelden kjøpte vi Kaffe Mocca på Starbucks og fikk et lite smilefjes på koppen av mannen bak disken. Lisboa står definitivt på min liste over hvor jeg vil flytte når jeg blir eldre, hehe.


Dagen etter var vi on the road again, denne gangen ut mot en liten by ved Atlanterhavet, kalt Sao Martinho Do Porto. Jeg er ikke så glad i sånne turistbyer egentlig, men her var det mest portugesere og engelskmenn og så lenge ikke Norge, Sverige og Danmark er nærmeste nabo så går det greit. Vi var i Sao Martinho en uke og da ble det mange late dager ved bassenget og på stranden. En dag leide jeg og lillesøsteren min en slags gatesykkel, lignet litt på en Go Car egentlig, bare at den ikke hadde motor. Den knirket verre en dører i skrekkfilmer og vi fikk både rare og smilende blikk da vi tok oss en liten sykkeltur langs strandpromonaden, hehe. Blir ikke mer morro enn man finner på selv!

I morgen kan dere lese om turen til en liten by kalt Nazaré og til Madrid.

Publisert: 16.jul.2011 @ 20:26 Kategori: Reise Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: ♥THALE KRISTENSEN

Dato: 16.jul.2011 Tid: 20:30 URL: http://thalekristensen.blogg.no
kjempefine bilder :)

Postet av: Tinasblogg

Dato: 16.jul.2011 Tid: 22:59 URL: http://mylifeandexperience.blogg.no
Fine bilder =)

Skriv en ny kommentar

hits