how to make: italian bruschetta

Hei solstråler! For en fin, varm dag det har vært i dag. Ofte når det er varmt ute mister jeg matlysten og får lyst på veldig "lett"-mat.. Altså ikke så mye kjøtt og mektig mat. Perfekt til varme dager er den italienske matretten bruschetta. Jeg elsker å spise mat som minner meg om late dager i utlandet og vil gjerne dele denne retten med dere.

Du trenger:
- Tomater nok til å fylle så mange brødskiver du ønsker å spise
- Bassilikum, hvitløk, olivenolje, salt og pepper
- Tynne brødskiver eller gjerne loffskiver

Dette gjør du:
- Kutt opp tomatene i veldig små biter og putt dem i en bolle
- Derreter gjør du det samme med hvitløk og bassilikumen, disse skal blandes sammen med tomatene.
- Oppi blandingen har du cirka en skje olivenolje og deretter smaker du til med salt og pepper.
- Når blandingen er ferdig kan du sette den til side og steke brødskivene i stekepannen med olivenolje. Når brødskivene er sprøe er de ferdige. Pass på å ikke ha for høy varme, da blir brødskivene lett brent.

Dersom du ønsker å ha noe annet tilbehør enn tomater, bassilikum og hvitløk er det selvfølgelig mulig. Noen ganger pleier jeg å ha skinke eller kremost i tillegg på brødskiven. Det er også godt med ost eller balsamico på.



Publisert: 29.jun.2011 @ 17:43 Kategori: Makin' some food Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: Eline Christine

Dato: 29.jun.2011 Tid: 18:30 URL: http://www.elinechristine.blogg.no
det ser utrolig godt ut, men jeg liker ikke tomat! haha

Postet av: Dyna Nguyen

Dato: 29.jun.2011 Tid: 18:56 URL: http://www.duyenth.blogg.no
Nam, så veldig godt ut :-)

Postet av: Victoria - ph0to is my life

Dato: 29.jun.2011 Tid: 21:00 URL: http://starphoto.blogg.no/?c=1309354204
nam, det så veldig godt ut! må teste ut en gang:)

Skriv en ny kommentar

hits