forever 10a

Hei! Da var tre år på ungdomsskolen plutselig over. Vitnemålsutdelingen i går var flott på alle mulige måter. Både lærere og elever holdt flotte taler og da vitnemålene var delt ut brøt plutselig hele klassen i tårer, gutter og jenter. Det var en fin siste stund vi hadde sammen, jeg tror nesten jeg fikk klem av alle 74. Nå som jeg sitter her i skrivende stund.. klarer jeg ikke å forestille meg at dette eventyret er slutt. Det gikk så fort.

Disse årene har vært en fantastisk reise som har gjort meg og mange andre klokere, mer erfarne og mer selvstendige. Da jeg for tre år siden sluttet på barneskolen var jeg en helt annen person enn den jeg er i dag. De tre årene jeg nå legger bak meg har vært de tre mest fantastiske årene i mitt liv. Jeg har måttet ofre både blod, tårer og svette for å komme meg igjennom, men det positive ved disse årene har alltid skint igjennom.

Da jeg begynte på ungdomsskolen møtte jeg 74 fantastiske ungdommer som skulle gå i A-klassen sammen med meg. Vi har iløpet av denne perioden utviklet et ekstremt samhold full av internhumor. Jeg må si at det verste ved å slutte på ungdomsskolen er å miste denne helt utrolige klassen. Jeg har ikke tall på hvor mange latterkramper vi har delt. Sist, men ikke minst, kommer jeg til å savne lærerene våre. De har holdt oss i stramme tøyler fra dag en, ofte litt for stramt. Alikevel har de klart å dytte oss alle i riktig retning, nå har vi både med oss refleksjoner, tanker og meninger med oss videre. Jeg må også få si at jeg spesielt vil savne norsklæreren min. Den strengeste, men også en av de sterkeste og flotteste damene jeg noengang har møtt. Takk til alle som har gjort disse tre årene så fantastiske!


Publisert: 22.jun.2011 @ 19:55 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6

6 kommentarer

Postet av: Lise

Dato: 22.jun.2011 Tid: 21:57 URL: http://liiseeal.blogg.no
Så fint skrevet :-)

Postet av: Marianne Monsen

Dato: 22.jun.2011 Tid: 22:15 URL: http://monsens.blogg.no
utrolig fint skrevet! det er alltid trist å forlate en klasse som man har sett hver dag i tre år. det er helt utrolig å tenke på at det der var meg for tre år siden, som skulle ta farvel med alle flotte medelever. jeg savner ungdomsskolen skikkelig! men det er godt å komme seg videre også. jeg håper du får det fint videre, og kommer inn dit du ønsker. masse lykke til på videre skole <3

Postet av: pieceofgry -

Dato: 22.jun.2011 Tid: 22:25 URL: http://www.pieceofgry.blogg.no
sv; jepp :)

fint skrevet!

Postet av: elna

Dato: 23.jun.2011 Tid: 01:37 URL: http://evelinawassman.bloggplatsen.se
Fin blogg ! Har frågestund på bloggen kika gärna in och ställ en fråga :)

Postet av: sophie

Dato: 23.jun.2011 Tid: 02:08 URL: http://repoc.blogg.se
rösta gärna på min bild, du får en länkning på köpet ;) http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=biP04mq1V8aFyuItEUqu9nwE8hOqspzILCFEpu59rVBgDKNHe5za#Gallery

Förlåt om du ej gillar sådana här kommentarer.

Postet av: Camilla Lefdal

Dato: 27.jun.2011 Tid: 15:29 URL: http://camillaleefdal.blogg.no
<3

Skriv en ny kommentar

hits