min uke så langt

Hei alle kjære! Nå skal dere endelig få et ordentlig blogginnlegg med masse bilder fra uken som har vært. Jeg har på følelsen av at det vil bli veldig langt, men det liker dere vel (?). Kom gjerne med forslag til hva dere ønsker at jeg skal blogge om, nå er jeg nemlig på jakt etter lesere og ny blogglyst.På onsdag fylte jeg 16 år og hadde en utrolig fin dag! Bortsett fra 3-timers matteprøve da, ehe.. Klassen sang for meg og etter skolen overrasket to venninner meg med kake, is og varm bringebærsaus. Det var kjempesnilt og koselig gjort av dem. På kvelden var jeg og familien på Peppes og koste oss med pizza og Oreo Dream.

Så fikk jeg på fredag at jeg kom opp i matte på skriftlig eksamen. Reaksjonen min var sånn:Men Camilla kom opp i engelsk og reaksjonen hennes var sånn:


Solbriller H&M Kjole Bik Bok Belte H&M Sko Bianco


Når jeg tenker meg om, så elsker jeg dette bildet. Det står Justin Bieber på hånden min, jeg ser ut som en overjordisk skapning og neglelakken min flasser av. Ellers var jeg i en veldig koselig bursdag hos Hanna på fredag, faktisk en skikkelig barnebursdag - med stollek, ballonger og sånne hatter som Ragna og Trine har på bildet over. Svampebob <3
I dag var jeg i byen med tante, spiste lunsj og handlet litt småsaker. Veldig koselig! Anbefaler spisestedet "Dus" i en sidegate på Karl Johan. Hva synes dere om det eviglange innlegget?

Publisert: 14.mai.2011 @ 21:25 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3

3 kommentarer

Postet av: Karoline

Dato: 15.mai.2011 Tid: 11:18 URL: http://kmask.blogg.no
Kjempe fine bilder :-D

Postet av: mikaela

Dato: 15.mai.2011 Tid: 11:23 URL: http://mikaelamalms.blogg.se
Jag ska prova på att ha dagens blogg idag, var gärna med :D

http://mikaelamalms.blogg.se/2011/may/nu-kor-vi-igang-med.html

Postet av: Anette K. Sørheim

Dato: 15.mai.2011 Tid: 14:17 URL: http://anybanany.blogg.no
Ser ut som at du har hatt det helt strålende ! Veldig fine bilder også forresten :)

Skriv en ny kommentar

hits